Dragostea vindecatoare și alchimia sexuală

În Tao, sexul și sexualitatea nu au fost niciodată un tabu sau o chestiune de moralitate, ci o chestiune de sănătate și bunăstare.

Energia sexuală este cea mai creativă și mai puternică putere pentru oamenii din toate timpurile, iar sexul nu este doar plăcere, ci și o formă de vindecare, vitalitate și energizare.

Curs "Dragostea vindecatoare și alchimia sexuală"

Taoismul are multe de oferit lumii noastre moderne în ceea ce privește abordarea sa foarte puternică și revoluționară a sexului.

Este un instrument extrem de puternic pentru revitalizare și accesarea energiei spirituale superioare.

Cursul “Dragostea vindecătoare și alchimia sexuală” este cel mai delicios și popular curs din școala Maestrului Mantak Chia (Universal Healing Tao)

Energia sexuală este una din cele mai puternice surse de energie disponibilă în corpul uman. Ea poate fi cultivată la nesfârșit și folosită pentru vindecarea copului, pentru reîntinerire, pentru practici spirituale mai avansate și pentru a deveni multiorgasmic/multiorgasmică.

Curs "Dragostea vindecatoare și alchimia sexuală"

Ce vei învăța practic în acest curs:

Tehnici taoiste simple și puternice pentru utilizarea energiei sexuale pentru a-ți întări corpul, mintea și spiritul

Să practici tehnici taoiste pentru vindecarea sexuală

Tehnicile predate în acest curs pot fi folosite atât dacă ai un partener/ă cât și dacă ești singur/ ă

Cum să cultivi Valea orgasmului - extinderea continuă a orgasmului în întregul corp și o adevărată fuziune a două ființe iubite

Cum să folosești energia sexuală ca un instrument puternic de revitalizare și accesare a energiilor spirituale

În acest curs vei înțelege cum să folosești energia organelor sexuale ca sursă infinită de energie pentru a hrăni creierul, oasele, toate organele și sistemul hormonal

Devii bărbat și femeie multi-orgasmic/ă

Să faci diferența între tipurile de orgasm pentru femei și bărbați

Să-ti crești puterea creativă și înțelepciunea

Tehnici de reflexologie sexuală pentru a dezvălui compatibilitatea dintre partenerii de sex masculin și feminin și pentru a învăța exerciții specifice pentru a întări dezechilibrele și slăbiciunile sexuale

Practicile Dragostei vindecătoare combinate cu energia celor 5 elemente reprezintă ocazia de a crește efectele surâsului interior și de a-ți deschide meridianele cu un flux mai dens și mai puternic de energie

Practici energetice și exerciții sexuale taoiste: Bărbații vor descoperi exerciții pentru a controla ejacularea și pentru a transforma energia sexuală în Qi. Femeile vor învăța cum să întărească și să tonifieze mușchii vaginului și ai planșeului pelvian, cum să echilibreze hormonii și să diminueze simptomele menstruale.

Cum va fi structurat cursul?

Va fi structurat sub forma de lecții video pe care le poți parcurge în ritmul tău

Lecțiile se regăsesc pe o platformă de curs modernă pe care o poți accesa de pe telefon, laptop sau tabletă.

Vei fi anunțat/ă despre noutăți atât pe mail, cât și în grupul de suport Facebook

In grupul special de facebook îți voi răspunde la întrebări, vom face meditații împreună și te voi învăța tehnici și practici pentru a duce o viață cât mai echilibrata și pentru a experimenta cu success dragostea vindecătoare.

Cost curs: 1000 RON

Curs "Dragostea vindecatoare și alchimia sexuală"
14 zile 100% garanție banii înapoi!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă modulul DRAGOSTEA VINDECATOARE ȘI ALCHIMIA SEXUALĂ  nu e pentru tine.

Tot ceea ce ofer este extrem de valoros. Ai la îndemână informații care efectiv îți pot schimba viața dacă aplici tot ceea ce vei afla în curs.

Însă, pentru că suntem diferiți și avem dreptul să nu gândim și să simțim la fel, am decis să îți ofer posibilitatea de a cere banii înapoi timp de 14 zile, dacă simți că acest curs nu ți-a adus nicio informație nouă și nici posibilitatea de a-ți schimba viața. Așadar, nu ai absolut nimic de pierdut.

Acționează și fă o schimbare decisivă în viața ta!