Despre noi

Numele meu este Iulian Alexandrov

Numele meu este Iulian Alexandrov și am ales să călătoresc pe cărările înțelepciunii Tao, împărtășind lumina ei cu oricine este pregătit să asculte.

De pe malurile Dunării, unde copilăria mea s-a împletit cu visuri și joacă, până în tumultul vieții corporatiste, am căutat mereu să strălucesc prin autenticitate și transformare.

Cred in spiritualitate si dezvoltare personala.

Am descoperit că drumul spre evolutie nu e doar despre a ieși în evidență, ci despre a găsi armonia interioară și echilibrul cu ritmurile universului – și asta se numește Tao.

Cred ca viata este mai mult decat se vede, cred ca putem avea mai multa energie si putem vindeca corpul lucrand la nivel subtil (energetic), facand miscare (Qi Gong), deschizand meridianele corpului (Medicina Traditionala Chineza) si gestionand stress-ul si emotiile prin alchimia interna taoista.

Astăzi, spun despre mine că sunt un mesager al învățăturilor Taoiste, un navigator al echilibrului și armoniei naturale.

Călătorind si studiind în Thailanda sub îndrumarea Maestrului Mantak Chia, am deschis nu doar cărțile cunoașterii, ci și poarta către o viață trăită în acord cu ritmul naturii.

Despre noi
Despre noi

In prezent predau Tao: alchimie interna, Healing love, Fuziunea celor 5 elemente si bineinteles preferata mea, metafizica chineza Bazi, astrologia chineza care decodifica destinul atat de frumos.

Am simțit pe pielea mea efectele devastatoare ale unei munci istovitoare și cum Tao mi-a redat echilibrul pierdut. Prin practici zilnice de automasaj, Qigong și meditație, am transformat stresul și oboseala în vitalitate și claritate mentală. Atunci am realizat că cea mai bună investiție pe care o pot face este investiția în mine.

După câțiva ani de studiu am devenit instructor certificat în școala Maestrului Mantak Chia. În același timp am devenit și organizatorul evenimentelor Maestrului în Romania și coordonatorul de țară în pentru sistemul creat de el :Universal Healing Tao.

Am încetat să-mi mai vând timpul pentru bani pentru un scop care nu mă hrănea și am ales să mă dedic învățăturilor Taoiste, călătorind și împărtășind aceste practici, împreună cu soția mea, tuturor celor dispuși să asculte.

Astăzi, stau în fața voastră ca un om transformat, un practicant și promotor al Tao, bucurându-mă de fiecare clipă alături de o comunitate de căutători asemenea mie.

Îmi plac mult oamenii, îmi place să vorbesc și să rad și am tot timpul senzația că Universul m-a așezat în locul potrivit la momentul potrivit.

În Tao, am găsit nu doar o filosofie, ci o familie și un scop.

Numele meu este Alina Alexandrov

Numele meu este Alina Alexandrov, și sunt aici pentru a împărtăși cu tine călătoria mea dedicată echilibrului și vitalității feminine.

Misiunea mea este să ghidez femeile pe calea vindecării și a împlinirii.

Sunt instructor Tao, certificat în școala maestrului Mantak Chia, specializată în practici ancestrale care amplifică energia, feminitatea și sănătatea femeilor.

Predau tehnica oului de jad, bazele taoismului, modulul de Healing Love și multe altele, toate având un singur scop: armonia și reîntinerirea corpului femeii.

Pe lângă aceste practici spirituale, sunt și nutriționist, terapeut pentru echilibru hormonal feminin, pasionată de a aduce la suprafață cea mai bună versiune a fiecărei femei cu care lucrez.

Acest proces nu doar că le ajută să se vindece fizic și emoțional, dar le și împuternicește să-și împlinească cu ușurință și bucurie toate rolurile din viața lor: de soții, mame, fiice, surori, prietene, antreprenoare, etc.

Cred cu tărie în puterea vindecării colective, în magia care se întâmplă când femeile se unesc și se susțin reciproc. Este o forță ancestrală, un ecou al vremurilor în care surorile noastre își împărtășeau secretele și forța, vindecându-se și întărindu-se împreună.

În terapiile mele de nutriție și echilibru hormonal, îmi propun să recreez acest spațiu sacru, unde femeile învață nu doar să aibă grijă de ele, dar și să-și recunoască și să-și sărbătorească puterea interioară.

Despre noi

Galerie foto