Ou Yoni, ou de jad sau ou de dragoste

Până de curând, această practică străveche, secretă, era disponibilă doar membrilor familiei regale și practicanților taoiști.

„Yoni” este un cuvânt sanscrit pentru organele genitale feminine care înseamnă „spațiu sacru”.

Simbolul său a fost venerat în culturile orientale încă din cele mai vechi timpuri pentru dăruirea de viață, creativitate și iubire. Vom folosi termenul „yoni” pentru a aduce apreciere și recunoaștere – atât de adesea lipsite în cultura occidentală – puterii creatoare pe care această parte magică a corpului feminin o deține.

Oul de Jad
Oul de Jad

Jadul nefrit este cel mai bun material pentru un ou yoni destinat purtării și exersării regulate, este, de asemenea, piatra de alegere sugerată pentru începători.

Impărătesele și concubinele Palatului Regal din China au favorizat oul de jad în detrimentul altor ouă yoni din piatră prețioasă.

Toate jadurile pot apărea și ușor pătate având un aspect marmorat. Jadul poate avea mai multe culori: verde dechis, verde închis, maro, albastru, albastru cu negru (negru se datorează petelor de metale prețioase – argint, nichel, cadmiu, pirit, platină și aur, iar culoarea este de obicei cauzată de incluziuni microscopice de minerale întunecate, în principal grafit).

Din punct de vedere fizic, jadul nefrit este o piatră foarte tare și neporoasă, care vă rezista toată viața cu îngrijirea corespunzătoare. Este neted, ușor de curățat și foarte greu de spart sau crăpat. De asemenea, are o conductivitate termică ridicată, prin urmare corpul tău nu va trebui să folosească atât de multă energie pentru a continua să „încălzească” oul de yoni.

Nefritul natural este neutru din punct de vedere chimic atunci când vine în contact cu yoni și nu emite substanțe chimice nedorite și nu modifică echilibrul natural al pH-ului corpului.

Jadul nefrit este singura piatră care este recomandată pentru purtare prelungită în timpul zilei și pe tot parcursul nopții. Energia celorlalte cristale este mai intensă, acestea fiind destinate a fi folosite câte una sau două ore, ideal în timpul activităților meditative.

Nefritul, pe de altă parte, este o piatră foarte blândă care protejează proprietarul de energia externă nedorită, în timp ce lucrează la vindecarea oricăror traume din trecut sau la acumulare energetică. Acolo unde alte cristale ar putea stârni emoții care ar putea deveni copleșitoare uneori, oul de jad funcționează ușor și promovează un sentiment de bunăstare.

Oul de Jad

Beneficii emoționale/spirituale:

Jadul nefrit este cea mai bună piatră de împământare din univers și este devotată la nesfârșit proprietarului său.

Vă rugăm să rețineți că fiecare piatră are un aspect unic ca fiecare dintre noi.

Este o bijuterie blândă menită să protejeze și să încurajeze energia pașnică în inimă și în întregul corp.

Jadul este un cristal al iubirii. Susține noua iubire și crește încrederea și fidelitatea.

Acest cristal este ideal pentru femeile care sunt deosebit de sensibile la energie, la vindecarea unei boli sau la depășirea traumei sexuale

Jadul nefritic accelerează procesele de vindecare fizică și emoțională.

Jadul este cunoscut și sub numele de „piatra visului” și ajută la reamintirea viselor, analiza și conectarea la înțelepciunea antică.

Ajută la echilibrarea energiei masculine și feminine și lucrează pentru a stabiliza și proteja corpul și mintea.

Jadul nefrit este cunoscut a fi cea mai bună piatră pentru sistemul reproducător feminin.

Este o piatră care deschide inima și poate ajuta la curățarea energiilor nedorite.

Cu o practică regulată, devine important să curățați energic oul de jad punându-l într-un castron cu sare de mare.

Acest ou este de dimensiune medie, perfectă pentru începătoare.

Oul de Jad

Toate ouăle noastre yoni sunt tăiate din jad nefrit 100% natural, iar culoarea variază.

Oul de yoni pe care l-ați primit s-ar putea să nu arate la fel cu cel prezentat în imagini.

Ouăle noastre de jad sunt perfect netede și sunt întotdeauna inspectate pentru orice așchii și crăpături înainte de expediere. Nu se folosesc substanțe chimice în timpul procesului de fabricație. Fără umpluturi sau coloranți – singurul material al oului este cristalul pe care l-ați comandat. Avem doar stocuri de pietre prețioase de calitate potrivite pentru uz intern.

Practica Yoni Egg NU este recomandată femeilor care sunt însărcinate, au un dispozitiv intrauterin, au o infecție sau o afecțiune preexistentă.

Principalele beneficii ale practicii cu oul de jad:

Oferă-ți darul iubirii!
Jadul Nefrit este o piatră pe care o cumperi o dată pe viață.

Creșterea libidoului și trezirea senzualității.

Creșterea lubrifierii naturale la orice vârstă.

Dezvolți o relație intimă și iubitoare cu yoni-ul tău, cu întregul tău corp și, în cele din urmă, cu tine însați.

Devii mult mai orgasmică.

Unele mame folosesc ouă yoni pentru că ajută la recuperarea după naștere.

Obții controlul asupra mușchilor vaginali.

Unele femei care folosesc ouă yoni raportează o reducere a simptomelor PMS, a crampelor menstruale și a duratei menstruației.

Îmbunătățesti starea generală de sănătate și bunăstare.

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care scrie o recenzie pentru “Oul de Jad”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate