Transformă stresul în vitalitate prin TAO

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

25 iunie -30 iulie 2024

O călătorie de 6 săptămâni în care vei descoperi secretele tao pentru sănătate și vitalitate. Primești tehnici eficiente cu efecte imediate. Ești gata să deblochezi energia ta interioară și să redescoperi echilibrul?

Dacă da, atunci vreau să știi că sistemul de învățături Tao este foarte pragmatic și ușor de aplicat. 20 de minute de practică zilnică iți vor aduce o stare permanentă de echilibru emoțional, mai multă energie și o minte centrată și limpede.

Înscrie-te acum și descoperă secretele taoiste scoase la iveală de Marele Maestru Mantak Chia, pentru a transforma stresul în vitalitate și sănătate, învățând cum să trăiești în armonie cu fluxul vieții!

220 euro la plata integrală

*Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 140 euro

Cadou special de inscriere

Sună cunoscut?

În modul de stres se reduce funcția digestivă, imunitară și absorbția de nutrienților.

Atunci când emoțiile tale nu sunt în echilibru relația cu partenerul/partenera ta, cu copilul, cu cei din jur este deficitara, ajungi să-ți verși năduful pe cei dragi pentru a te elibera.

Multe din aceste provocări ale tale își vor găsi răspuns în cadrul cursului.

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

220 euro la plata integrală

*Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 140 euro

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

Urmărește video

Cum te ajută concret cursul:

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

În cadrul cursului vei învăța:

Cum să închizi canalele de pierdere energetică și să controlezi sursele de scurgere a energiei.

Tehnici taoiste de reîncărcare energetică, cum să-ți sporeșți energia și să o menții.

Focus în realizarea obiectivelor: utilizarea meditațiilor taoiste pentru o minte clară și focalizată.

Fundamentele alchimiei interioare taoiste pentru a echilibra emoțiile, a scăpa de stres, anxietate și îngrijorare.

Să îți deschizi canalele de energie și să-ți stăpâneșți Qi-ul sau Chi-ul.

Să te împământezi, să te centrezi și să preiei controlul asupra vieții tale.

Echilibru emoțional prin transformarea emoțiilor negative în surse de bunătate și calm.

Cei trei piloni ai sănătății taoiste: managementul stresului, nutriție și ritmul organelor interne.

Să folosești puterea surâsului pentru a activa răspunsul de relaxare în sistemul nervos parasimpatic.

Meditația taoistă profundă a celor 6 sunete vindecătoare, surâsul interior și alte exerciții taoiste pentru a scăpa de tensiunile nervoase și blocaje. Aceste practici fundamentale te vor readuce la înțelepciunea corpului tău și îți vor trezi energia Qi/forța vieții.

Exerciții simple de qi gong pe care le poți include în rutina de dimineată. Practicate corect aduc o stare de bine, ajută la eliminarea senzațiilor neplăcute sau dureroase și la reducerea inflamațiilor din țesuturi.

Împreună, vom explora aceste concepte pentru a-ți oferi instrumentele necesare în atingerea unui echilibru interior și o viață plină de vitalitate.

Tehnicile și practicile din curs au un impact puternic transformator cu eficiență pe termen lung! Tot ce vei învăța te va însoți toată viața!

220 euro la plata integrală

25 iunie-30 iulie 2024

*Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 140 euro

Acest curs este pentru tine dacă:

Esti antreprenor sau angajat

Daca te simți copleșit de stresul vieții de zi cu zi și vrei să-ți dezvolți încrederea și siguranța în propriile capacități, aici vei descoperi tehnici de mindfulness și meditație care te vor ajuta să reduci stresul și să menții un echilibru sănătos între viața ta profesională și cea personală. Descoperă cum să te aliniezi cu un flux de energie regenerativă, care te va ghida către realizări profesionale și personale de durată și înveți să aduci echilibru între muncă și viața personală.

Ești deja pe calea evoluției spirituale

Practicile tao îți vor completa cunoașterea pentru că tao este o filosofie de viață și o poți implementa cu ușurință pentru a te bucura de un plus de energie, vitalitate și echilibru.

Ești părinte

A fi părinte este una dintre cele mai complexe și frumoase provocări. Acest curs îți oferă spațiul să te reconectezi cu tine însuți(însăți), să transformi emoțiile în virtuți și să cultivi o prezență armonioasă. Devino un model pentru copiii tăi, exemplificând importanța unei vieți trăite cu sens și plenitudine.

220 euro la plata integrală

*Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 140 euro

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

BONUS SPECIAL #1

DRAGOSTEA VINDECATOARE ȘI ALCHIMIA SEXUALĂ

În Tao, sexul și sexualitatea nu au fost niciodată un tabu sau o chestiune de moralitate, ci o chestiune de sănătate și bunăstare. Taoismul are multe de oferit lumii noastre moderne în ceea ce privește abordarea sa foarte puternică și revoluționară a sexului.

Energia sexuală este cea mai creativă și mai puternică putere pentru oamenii din toate timpurile, iar sexul nu este doar plăcere, ci și o formă de vindecare, vitalitate și energizare. Este un instrument extrem de puternic pentru revitalizare și accesarea energiei spirituale superioare.

Cursul “Dragostea vindecătoare și alchimia sexuală” este cel mai delicios și popular curs din școala Maestrului Mantak Chia (Universal Healing Tao).

Energia sexuală este una din cele mai puternice surse de energie disponibilă în corpul uman. Ea poate fi cultivată la nesfârșit și folosită pentru vindecarea copului, pentru reîntinerire, pentru practici spirituale mai avansate și pentru a deveni multiorgasmic/multiorgasmică.

Ce vei învăța practic în acest curs:

Tehnici taoiste simple și puternice pentru utilizarea energiei sexuale pentru a-ți întări corpul, mintea și spiritul

Să practici tehnici taoiste pentru vindecarea sexuală

Tehnicile predate în acest curs pot fi folosite atât dacă ai un partener/ă cât și dacă ești singur/ ă

Cum să cultivi Valea orgasmului - extinderea continuă a orgasmului în întregul corp și o adevărată fuziune a două ființe iubite

Cum să folosești energia sexuală ca un instrument puternic de revitalizare și accesare a energiilor spirituale

În acest curs vei înțelege cum să folosești energia organelor sexuale ca sursă infinită de energie pentru a hrăni creierul, oasele, toate organele și sistemul hormonal

Devii bărbat și femeie multi-orgasmic/ă

Să faci diferența între tipurile de orgasm pentru femei și bărbați

Să-ti crești puterea creativă și înțelepciunea

Tehnici de reflexologie sexuală pentru a dezvălui compatibilitatea dintre partenerii de sex masculin și feminin și pentru a învăța exerciții specifice pentru a întări dezechilibrele și slăbiciunile sexuale

Practicile Dragostei vindecătoare combinate cu energia celor 5 elemente reprezintă ocazia de a crește efectele surâsului interior și de a-ți deschide meridianele cu un flux mai dens și mai puternic de energie

Practici energetice și exerciții sexuale taoiste: Bărbații vor descoperi exerciții pentru a controla ejacularea și pentru a transforma energia sexuală în Qi. Femeile vor învăța cum să întărească și să tonifieze mușchii vaginului și ai planșeului pelvian, cum să echilibreze hormonii și să diminueze simptomele menstruale.

Cum va fi structurat cursul?

Va fi structurat sub forma de lecții video pe care le poți parcurge în ritmul tău

Cursul durează 4 săptămâni. Va avea loc în continuarea modului de bază “Transformă stresul în vitalitate prin Tao”

Lecțiile se regăsesc pe o platformă de curs modernă pe care o poți accesa de pe telefon, laptop sau tabletă. Lecțiile se vor debloca pe măsură ce le parcurgi.

Vei fi anunțat/ă despre noutăți atât pe mail, cât și în grupul de suport Facebook

Vom avea 4 întâlniri de grup, în care îți voi răspunde la întrebări, vom face meditații împreună și te voi învăța tehnici și practici pentru a duce o viață cât mai echilibrata și pentru a experimenta cu success dragostea vindecătoare.

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

BONUS SPECIAL #2

CHI KUNG-UL DE DIMINEATA

Chi kung-ul sau Qigong-ul de dimineață este o practică valoroasă pentru echilibrarea energiei vitale, îmbunătățirea stării de bine fizice și emoționale și pentru a începe ziua într-un mod pozitiv și energic.

Această practică trezește corpul blând pregatindu-l pentru o nouă zi.
Mișcările sunt repetitive, întărind și întinzând corpul, ajutând astfel la stabilizarea circulației sângelui, îmbunătățind echilibrul și dezvoltând conștientizarea modului în care se mișcă propriul corp în spațiu.

Practica regulată a Qigong-ului poate, de asemenea, să îmbunătățească sănătatea mentală, inclusiv starea de spirit, reacția la stres, anxietatea și depresia.

Cele 6 ședințe preînregistrate de Morning Chi Kung (Qigong) cuprind un set variat de practici și tehnici. Ședințele se regăsesc pe aceeași platformă de curs pe care o poți accesa de pe telefon, laptop sau tabletă. Le poți parcurge în ritmul tău și le poți practica ori de câte ori simți nevoia.

Ce cuprind aceste ședințe:

Exerciții pentru flexibilitate și echilibru postural

Favorizează o mare flexibilitate a corpului, ajutând la întărirea oaselor și a mușchilor, ceea ce este benefic pentru postură, flexibilitate și echilibru.

Îmbunătățirea funcțiilor organismului

Ajută la reglarea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea imunității, precum și la ameliorarea sistemului digestiv și a durerilor de cap cauzate de stres.

Dezvoltarea energiei vitale

Prin activarea mușchilor și îmbunătățirea ritmului cardiac, practica Qigong aduce energie și dispoziție, crește nivelul de serotonină (hormonul plăcerii), reducând emoțiile negative și promovând o stare de bine.

Tehnici de relaxare și respirație profundă

Esențiale pentru a permite energiei Qi să circule liber prin corp, ameliorând stresul și anxietatea.

Problemele pe care le rezolvă:

Ameliorarea stresului și anxietății

Practica regulată a Qigong-ului poate reduce semnificativ nivelurile de stres și anxietate, promovând o stare de calm și relaxare.

Îmbunătățirea sănătății cardio-pulmonare și a funcției vasculare

Prin respirație lentă, profundă și mișcări regulate, Qigong-ul lucrează oxigenul mai adânc în țesuturi decât exercițiile regulate și îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge.

Întărirea sistemului nervos

Prin lucrul cu nervii corpului, Qigong-ul îmbunătățește coordonarea și conștientizarea corpului, fiind benefic pentru persoanele cu probleme de coordonare sau alte probleme motorii.

Prevenirea rănilor și accelerarea recuperării

Învață practicanții să evite tensiunea și să se mențină bine în capacitatea lor de 70%, ajutând la prevenirea rănilor și accelerând recuperarea după accidentări sau operații.

Ședințele contribuie la conectarea cu natura și la echilibrul dintre Cer și Pământ, care sunt esențiale pentru o practică echilibrată și benefică de Qigong.

220 euro la plata integrală

*Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 140 euro

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

BONUS SPECIAL #3

Cei 3 piloni ai sănătății din perspectiva Tao

Un webinar unic este dedicat celor care caută să îmbunătățească calitatea vieții prin echilibrarea celor trei aspecte esențiale ale sănătății: nutriția, gestionarea stresului și igiena somnului.

Stresul cotidian îți afectează starea de bine?

Află cum stresul se somatizeaza la nivelul corpului fizic și ce boli poți evita printr-un management corect al stresului.

Descoperă cum alimentele pe care le alegem nu numai că ne hrănesc corpul, dar pot echilibra și energiile interne, rezolvând probleme de sănătate precum dezechilibrele digestive, lipsa de energie și sensibilitățile alimentare.

Somnul este piatra de temelie a sănătății și longevității. Explorăm metodele tradiționale chinezești pentru a îmbunătăți calitatea somnului, combaterea insomniei și maximizarea regenerării nocturne. Acest segment al atelierului îți va oferi instrumentele necesare pentru a-ți crea o rutină de somn care să-ți susțină sănătatea și să te trezești revigorat în fiecare dimineață.

Vizionând acest webinar, vei avea următoarele beneficii:

Vrei să îmbrățișezi o viață mai sănătoasă și mai echilibrată?

Webinarul “Cei Trei Piloni ai Sănătății” te așteaptă să descoperi secretele unei vieți pline de vitalitate, armonie și bucurie.

Webinarul este încărcat pe platforma ta de curs și îl poți parcurge în timpul tău și de câte ori ai nevoie. Dacă ai întrebări le poți adresa în ședințele săptămânale live sau în grupul dedicat de facebook. Scopul acestui cadou este să înveți să ai grijă de tine cât mai bine.

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

Înscrie-te la curs până pe X martie, ora 23:59, și primești GRATUIT BONUSURILE EXCLUSIVE în valoare de pe 500 euro!

220 euro la plata integrală

25 iunie-30 iulie 2024

*Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 140 euro

Cum i-a ajutat pe cursanți modulul "TRANSFORMĂ STRESUL ÎN VITALITATE PRIN TAO"

Cum va arăta viața ta după ce vei parcurge acest curs?

Fiecare zi va începe cu o senzație revigorantă de energie și prospețime. Tehnicile de Qigong și meditație îți vor transforma rutina zilnică într-o sursă de forță și vitalitate.

Emoțiile tale vor fi echilibrate, transformându-se din provocări zilnice în puncte de putere personală. Vei învăța să te conectezi cu virtuțile interioare și să răspândesti calm și bunătate în jurul tău.

Comunicarea și relațiile tale se vor transforma pe măsură ce îți vei îmbunătăți prezența și răbdarea. Familia, prietenii și colegii îți vor observa noua aură de liniște și siguranță.

Cu un nou nivel de vitalitate și focus, vei putea atinge performanțe mai înalte la locul de muncă. Veți transforma stresul într-un combustibil pentru creativitate și productivitate.

Vei simți o conexiune profundă cu filosofia Tao și cum aceasta te va ajuta să navighezi prin cursul vieții cu înțelepciune și fluiditate. Vei descoperi cum să trăiești în acord cu ritmurile naturii și ale propriului tău corp.

Vei descoperi cum să te sincronizezi cu ritmurile circadiene și să îți adaptezi rutina de somn, trezire și alimentație pentru a-ți maximiza vitalitatea. Acest ritm natural te va ajuta să reduci stresul și să îmbunătățești calitatea generală a vieții.

După finalizarea acestui program, vei face parte dintr-o comunitate vibrantă de indivizi care împărtășesc aceleași valori și aspirații ca și tine. În acest spațiu de susținere reciprocă, vei avea ocazia să participi la discuții profunde și să îți împărtășești experiențele, în timp ce practici împreună tehnicile învățate.

Vei beneficia de suportul constant al comunității și al meu, pentru a te ajuta să depășești orice obstacole întâmpini în practica ta. Împreună, veți crește și veți evolua, împărtășindu-vă cunoștințele și încurajându-vă unul pe altul.

Vei învăța să navighezi prin multiplele roluri ale vieții tale cu grație și eficiență. Practicile taoiste îți vor arăta cum să menții acest echilibru, chiar și în cele mai agitate zile.

Vei observa o îmbunătățire a stării generale de sănătate. Tehnicile învățate în curs vor ajuta la reducerea inflamațiilor și a senzațiilor neplăcute, contribuind la un stil de viață sănătos și dinamic.

Vei deveni stăpân pe propriile reacții și emoții. Cu practicile taoiste, vei învăța să rămâi centrat(ă) și împământat(ă) în fața provocărilor, păstrând controlul asupra vieții tale.

Acest curs nu se termină cu ultima lecție; vei avea acces continuu la sesiuni de practică de grup, unde energia colectivă și intenția comună pot amplifica progresul personal și vindecarea.

Vei avea o minte mai limpede și mai concentrată, capabilă să ia decizii echilibrate și să vadă soluții acolo unde înainte vedeai doar probleme. Fiecare obstacol va deveni o oportunitate de a-ți folosi noua ta înțelepciune interioară.

Vei învăța strategii eficiente de gestionare a stresului care să se alinieze cu nevoile corpului tău. Acest lucru include tehnici de respirație, mișcare și meditație, care reduc tensiunea și promovează o stare de bine susținută.

Învățăturile Tao și principiile medicinei tradiționale chineze te vor învăța să îți îngrijești corpul fizic într-un mod profund și respectuos. Vei deveni expert în alegerea alimentelor care nutresc și susțin echilibrul energetic, înțelegând cum alimentația influențează direct energia-Qi.

Vei câștiga nu doar colegi de curs, ci o familie extinsă care va rămâne alături de tine pe măsură ce integrezi și aprofundezi învățăturile Tao în viața de zi cu zi. În această comunitate, veți fi uniți prin angajamentul comun pentru creștere și vindecare.

Cine sunt eu?

Iulian Alexandrov

Instructor certificat UHT și coordonator de țara în sistemul Universal Healing Tao al Maestrului Mantak Chia.

M-am născut pe malurile Dunării, într-o familiei modestă și iubitoare. Am crescut alături de mama și sora mea și am crescut frumos.

Viața m-a purtat de la copilăria cu prietenii de la bloc, prin zile de liceu pline de șotii și aventuri antreprenoriale neconvenționale, până la momentul revelator al vieții adulte în corporație. Acolo, în tumultul unui job care mi-a solicitat nopțile și mi-a testat rezistența, am început să mă întreb dacă acesta era tot ce avea viața de oferit.

În tot acest timp pornisem pe drumul dezvoltarii personale și al căutărilor spirituale…căutând sens…..mai mult sens. Deși frecventasem mare parte din școlile și cursurile de spiritualitate disponibile la vremea aceea în Romania…am simțit că ar mai fi o cheie. Și atunci a venit către mine informația despre învățăturile taoiste. Toate căutările au devenit puntea mea către Tao – calea echilibrului și armoniei cu natura.

 

Studiul Tao în Thailanda sub îndrumarea Maestrului Mantak Chia mi-a deschis ochii nu doar la o practică spirituală, ci la o viață trăită în acord cu ritmurile universului.

Taoismul m-a învățat că fiecare alegere trebuie să fie ecologică, adică în armonie cu sine și fără a aduce daune altora.

Am simțit pe pielea mea efectele devastatoare ale unei munci istovitoare și cum Tao mi-a redat echilibrul pierdut. Prin practici zilnice de automasaj, Qigong și meditație, am transformat stresul și oboseala în vitalitate și claritate mentală. Atunci am realizat că cea mai bună investiție pe care o pot face este investiția în mine.

După câțiva ani de studiu am devenit instructor certificat în școala Maestrului Mantak Chia. În același timp am devenit și organizatorul evenimentelor Maestrului în Romania și coordonatorul de țară în pentru sistemul creat de el: Universal Healing Tao.

Am încetat să-mi mai vând timpul pentru bani pentru un scop care nu mă hrănea și am ales să mă dedic învățăturilor Taoiste, călătorind și împărtășind aceste practici, împreună cu soția mea, tuturor celor dispuși să asculte.

Astăzi, stau în fața voastră ca un om transformat, un practicant și promotor al Tao, bucurându-mă de fiecare clipă alături de o comunitate de căutători asemenea mie.

Îmi plac mult oamenii, îmi place să vorbesc și să rad și am tot timpul senzația că Universul m-a așezat în locul potrivit la momentul potrivit.

În Tao, am găsit nu doar o filosofie, ci o familie și un scop.

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

Transformă stresul în vitalitate prin TAO

220 euro la plata integrală

*Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 140 euro

Cum arată structura cursului

Acestea sunt lecțiile principale care vor fi abordate in modulele video:

Înapoi către înțelepciunea corpului, surâsul interior, ciclul celor cinci elemente, cele 6 sunete vindecătoare

Activarea Tan Tien-ului, trezirea celui de-al doilea creier

Poarta vieții și porțile morții, închiderea celor 3 Porți Yin, Conectarea cu Energia Pământului

Activarea celor 4 diafragme ale mușchiului spiritual

Respirația primordială & trezirea luminii violet, adevărata lumină

Cele 5 organe principale, orarul lor de funcționare, principii de nutriție și somn conform medicinii tradiționale chineze

Încărcarea și stocarea energiei în Bio-Bateria proprie

Activarea celor 14 pompe

Activarea Forței Primordiale, Cele 3 Focuri, 6 Direcții

Deschiderea orbitei microcosmice

Orbita microcosmică taoistă, renașterea și orbita macrocosmică

Cum se desfășoară cursul?

Materiale video, manualele pentru cursuri cu informații sub forma de pdf, tehnici și practici care sa te ajute să traiesti in tao (calea naturii și a universului)

6 intalniri live de grup, în care îți răspund la întrebări, facem meditații împreună și te învăț tehnici și practici pentru gestionarea stresului si amplificarea energiei

Lecțiile se deblochează pe rând. Se deschide o lecție nouă în momentul în care ai parcus-o pe cea dinaintea ei

Nu există o oră exactă de lucru, fiecare va studia lecțiile în ritmul lui

Acces instant în platforma de curs

Materialele sunt pe înțelesul tuturor si se regăsesc pe o platformă online de curs modernă

Materialele se regăsesc pe o platformă online de curs modernă

Ești pregătit(ă) să îmbrățișezi echilibrul, armonia și vitalitatea în viața ta?

Dacă simți chemarea spre o viață de plenitudine, trăită în armonie cu natura și ritmurile interioare, atunci te invit cu entuziasm să ne unim forțele pe calea spre înțelepciunea Tao. Înscrie-te acum în Programul Transforma Stresul în Vitalitate prin Tao și accesează Chi-ul infinit al Universului!

Valoarea reală a acestui program este de 500 de euro, însă dorința mea este ca această cunoaștere ancestrală să fie accesibilă și să aducă echilibru în viețile cât mai multor persoane.

500 euro 220 euro la plata integrală

*Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 140 euro

Transformă stresul în vitalitate prin TAO
14 zile 100% garanție banii înapoi!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă modulul TRANSFORMĂ STRESUL ÎN VITALITATE PRIN TAO nu e pentru tine.

Tot ceea ce ofer este extrem de valoros. Ai la îndemână informații care efectiv îți pot schimba viața dacă aplici tot ceea ce vei afla în curs.

Însă, pentru că suntem diferiți și avem dreptul să nu gândim și să simțim la fel, am decis să îți ofer posibilitatea de a cere banii înapoi timp de 14 zile, dacă simți că acest curs nu ți-a adus nicio informație nouă și nici posibilitatea de a-ți schimba viața. Așadar, nu ai absolut nimic de pierdut. Acționează și fă o schimbare decisivă în viața ta!

Ai întrebări la care ai nevoie de un răspuns?
Iată răspunsuri la cele mai frecvente întrebări
1.Poate oricine să participe la cursul “Transformă stresul în vitalitate prin Tao”?

Da, categoric DA. Indiferent dacă ai mai participat la astfel de cursuri sau nu, am creat acest curs pentru ca orice persoană să poată participa, indiferent de nivelul la care este acum. Nu este nevoie de nicio pregătire specială. Totul este explicat pas cu pas.

DA! Oricât de reticentă este mintea ta (conștientă), îți garantez că rezultate vor fi pentru că vom lucra mult cu energia corpului ci cea universală. Am pus în acest curs instrumentele cele mai eficiente, oferite de Marele Maestru Mantak Chia, rapide și ușoare pentru regenerarea corpului tău fizic și transformarea emoțiilor negative și a stresului în energie.

Tao este foarte pragmatic, practici și simți rezultatele imediat. Vei avea rezultate vizibile dacă pui în practică ceea ce vei învăța. Teoria fără practică nu face minuni.

Cursul începe miercuri………….2024, și durează 6 săptămâni. Lecțiile se regăsesc pe o platformă de curs modernă pe care o poți accesa de pe telefon, laptop sau tabletă. Lecțiile se vor debloca pe măsură ce le parcurgi. Vei fi anunțat/ă despre noutăți atât pe mail, cât și în grupul de Facebook suport. De asemenea, vom avea 6 întâlniri de grup, în care îți voi răspunde la întrebări, vom face meditații împreună și te voi învăța tehnici și practici pentru a duce o viață cât mai echilibrată fizic , emoțional și energetic.

Există grupul de suport unde poți pune întrebări și îți voi răspunde pe tot parcursul programului.

Nu pierzi nimic în afară de interacțiunea cu mine și cu colegii tăi.

Toate sesiunile live vor fi înregistrate și vei avea acces pe viață la ele, dar și la toate materialele și bonusurile pe care le primești. Plus orice alte actualizări ulterioare vom mai face.

Ai acces la toate materialele pe viață, atât cele din program, cât și la bonusuri. Chiar îți recomand ca după terminarea programului să reiei lecțiile și să pui în aplicare ce ai învățat. Vei avea toate instrumentele necesare să îți transformi viața pe cont propriu.

Da, categoric DA. Indiferent dacă ai mai participat la astfel de cursuri sau nu, am creat acest curs pentru ca orice persoană să poată participa, indiferent de nivelul la care este acum. Nu este nevoie de nicio pregătire specială. Totul este explicat pas cu pas.

Copyright 2024, Tao Romania. All Rights Reserved.