Trezirea luminii vindecatoare

Marele Maestru Mantak Chia, va sustine in București, între 18-24 Octombrie 2024 o serie de seminarii despre virtute, sanatate, moralitate, longevitate. Maestrul Mantak Chia a scris peste 60 de cărți și a pregătit și a certificat zeci de mii de studenți și instructori din întreaga lume.

Ca recunoaștere a operei sale, Maestrul Mantak Chia a fost numit Master of the Qigong al Anului de către Congresul Internațional de Medicină Chineză și Qi Gong în 1990 și 2012, singurul maestru care a primit acest premiu prestigios de două ori.

Și a fost recent votat de Watkins Review în lista celor 100 de puteri spirituale 2014 ca fiind cel de-al 32-lea cel mai influent lider spiritual și autor viu astăzi.

Practica alaturi de Mantak Chia este o experiență foarte specială și mulți oameni simt o schimbare în propria forță de viață / vitalitate. Ne aflăm într-o nouă paradigmă în acest moment al existentei noastre si îmbrățișăm pe deplin lumea online.

Mulți dintre voi își fac timp pentru a lucra la dezvoltarea personală – pentru a încerca ceva nou sau ceva ce ati dorit întotdeauna să faceti.

Trezirea luminii vindecatoare
Trezirea luminii vindecatoare

Indiferent dacă sunteți la inceput de drum in principiile Taoiste sau doriți să vă aprofundați experiența, in această săptămână veti primi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a lucra la baza nucleului sistemului propriu – mintea, trupul și sufletul.

Aceste practici Tao considera corpul ca fiind templul sufletului și al spiritului. Iisus a spus că “trupul tău este templul lui Dumnezeu”, Buddha a spus același lucru. Nici Isus, Buddha, nici Mohamed nu au construit vreodată un templu: ei au dezvoltat propriul templu in interior.

Lucrul de bază pe care trebuie să-l cunoașteți este despre organele voastre: unde sunt localizate, și emotiile negative și pozitive stocate în ele. De exemplu, ficatul păstrează furia, dar și bunătatea, generozitatea și energia iubitoare.

Evenimentul va fi structurat astfel:

18 Octombrie 2024 / 18.00-20.00: INTRODUCERE IN SISTEMUL TAO

19-20 Octombrie 2024/09.30-15.00: ENERGIA IUBIRII VINDECATOARE

Transformă energia sexuală în forța VITALA

Energia sexuală oferă un mijloc extrem de puternic pentru întinerire și accesarea unei energii spirituale superioare. Maestrul Chia dezvăluie cum să vă reciclați esența vietii pentru a crește longevitatea, pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții și a face dragoste. Această energie iubitoare vindecă cu adevărat. Invata despre:

21-22 Octombrie 2024/09.30-15.00: IRON SHIRT (camasa de fier)

Introducere în vechea practică Kung Fu concepută pentru a uni sănătatea fizică, mentală și spirituală.

* Descrie tehnicile unice de ambalare a cămășii de fier care protejează organele vitale de leziuni

* Explică exercițiile de înrădăcinare necesare pentru stabilizarea și centrare

Cu mult înainte de apariția armelor de foc, Cămașa de fier Chi Kung, o formă de Kung Fu, a construit corpuri puternice capabile să reziste luptei corp la corp. Chiar și atunci, însă, utilizarea marțială a fost doar un aspect al cămășii de fier Chi Kung și astăzi celelalte aspecte ale acesteia rămân de o importanță vitală pentru oricine caută o sănătate mai bună, o minte sănătoasă și o creștere spirituală.

Maestrul Mantak Chia introduce această practică străveche care întărește organele interne, stabilește rădăcinile energiei pământului și unifică sănătatea fizică, mentală și spirituală. Printr-un sistem unic de exerciții de respirație, el demonstrează cum să împacheteze permanent aerul concentrat în țesuturile conjunctive (fasciile) din jurul organelor vitale, făcându-le aproape impermeabile la leziuni – un mare beneficiu pentru sportivi și pentru alți interpreți. Cel ce practica se înrădăcinează în pământ, își poate direcționa puterea gravitațională și vindecătoare în întreaga structură osoasă. În plus, veti invata forme posturale, meridiane musculare-tendinoase și îndrumări pentru dezvoltarea unei rutine zilnice de practică. După ce au devenit înrădăcinați și receptivi, practicanții Chi Kung de cămașă de fier se pot concentra apoi asupra lucrării spirituale superioare.

23 Octombrie 2024/09.30-15.00: BUDDHA PALM

24 Octombrie 2024/09.30-15.00: COSMIC HEALING

Aceasta este o metodă pas cu pas pentru a te purifica și a-ți îmbunătăți propria forță interioară, conducând la stăpânirea de sine.

Investitia seminar pana la data de 1 Iulie 2024

18 octombrie - 20 Euro / gratuit pentru participantii care se inscriu la cel putin un seminar

19-20 Octombrie - 300 euro

21-22 Octombrie - 300 euro

23-24 Octombrie - 300 euro

Costul intregului seminar este de 750 euro

Investitia seminar dupa data de 1 Iulie 2024:

20 octombrie - 20 Euro / gratuit pentru participantii care se inscriu la cel putin un seminar

19-20 Octombrie- 350 euro

21-22 Octombrie - 350 euro

23-24 Octombrie - 350 euro

Costul intregului seminar este de 890 euro